Angry Birds Evolution 1.11.4 Hasar Hileli Mod Apk indir



Angry Birds Evolution 1.11.4 Hasar Hileli Mod Apk indir

Angry Birds Evolution, kuşlarla domuzların savaştığı bir oyundur. Angry Birds serisinin asıl fikrinin kuşlar ve domuzlar arasındaki bitmek bilmeyen kavga olduğunu hepimiz biliyoruz. Angry Birds serisine ait geliştirilen her oyunda bu kavga daha farklı bir boyuta taşınıyor ve gün geçtikçe de daha eğlenceli bir hal alıyor. Bu kez domuzları sapanla avlamaya çalışmayacaksınız, Angry Birds Evolution'da kuşlar ve domuzlar karşı karşıya gelerek kozlarını paylaşıyor. Elbette siz kuşların olduğu tarafı yönetiyorsunuz ve kötü niyetli domuzları alt etmeye çalışıyorsunuz. 

Oyun sırayla atak yapma sisteminde çalışıyor. Yani önce siz domuzlara karşı bir atak yapıyorsunuz daha sonra ise onlar yapıyor, meydanda bulunan her iki taraftan da kim daha önce tükenirse o kaybediyor. Tabii sizin bölümleri geçebilmek için tüm domuzları ortadan kaldırmanız gerekmekte, bunun için de taktik yapmalı ve saldırılarınızı en iyi şekilde gerçekleştirmelisiniz. Saldırı yapmak için karşıdaki düşmana doğrudan dokunmak yeterli olmuyor, saldırı yapacağınız kuşu istediğiniz bir alana doğru yönlendiriyorsunuz ve çarptığı domuza zarar veriyor. Yani bu savaşta kontrol tamamen sizde, bol şans yegenlerim!

Angry Birds Evolution 1.11.4 Hasar Hileli Mod Apk indir : https://goo.gl/jaUjo7

Angry Birds Evolution 1.11.4 Hasar Hileli Mod Apk indir Angry Birds Evolution 1.11.4 Hasar Hileli Mod Apk indir Reviewed by Dietime on Ağustos 10, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok