Kingdom Rush 3.0.5 Kilitler Açık ve Elmas Hileli Mod Apk indir


Kingdom Rush 3.0.5 Kilitler Açık ve Elmas Hileli Mod Apk indir

Kingdom Rush, kuleler dikerek bölgenizi koruyacağınız bir savunma oyunudur. Kingdom Rush'da muhteşem bir maceranın içinde yer alacaksınız. Yüksek detaylara sahip bu oyunda amacınız sizlere izin verilen bölgelere kulelerinizi dikmek ve gelen yaratıkları sınırı geçmeden öldürmektir. Kingdom Rush sıradan bir kule savunma oyunu değil, yani iş sadece kulelerinizi dikmekle ve rastgele yaratıkları beklemekle bitmiyor. Bunun yanı sıra seçebileceğiniz bir kahramanınız bulunuyor ve onu da bu maceranın içine dahil ediyorsunuz. Kuleleriniz yaratıklara atak yaparken sizde yönettiğiniz kahraman ile destek veriyorsunuz.

Kahramanınızı değiştirip daha güçlü bir kahraman seçebiliyorsunuz. Normalde kahramanlarınız kilitli bir şekilde geliyor fakat benim verdiğim hileli mod sayesinde siz ilk bölüme dahi sağlam bir kahramanla başlayabileceksiniz. Bunun dışında paranızla size bölümlerde destek sağlayabilen özel güçler satın alabiliyorsunuz. Örneğin bir anda haritadaki tüm yaratıkları yok edebiliyorsunuz ya da donduruyorsunuz. Kule savunma oyunları arasında en başarılılardan birisi olarak gördüğüm Kingdom Rush'ı sizde mutlaka denemelisiniz.
Kingdom Rush 3.0.5 Kilitler Açık ve Elmas Hileli Mod Apk indir

Kingdom Rush 3.0.5 Kilitler Açık ve Elmas Hileli Mod Apk indir Kingdom Rush 3.0.5 Kilitler Açık ve Elmas Hileli Mod Apk indir Reviewed by Dietime on Ağustos 10, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok